Click to order
Ваш заказ
Total: 
Контактные данные
Выберите способ доставки
Payment method
Нажимая кнопку, вы даете согласие на обработку персональных данных и соглашаетесь с политикой конфиденциальности
Политика конфиденциальности
Ця Політика конфіденційності розроблена з урахуванням положень законодавства України, зокрема: Закону України «Про захист персональних даних», Закону України «Про електронну комерцію», Закону України «Про інформацію» та інших нормативно-правових актів.

Користувач Веб-сайту (Покупець) – Суб’єкт персональних даних - Фізична особа (Фізична особа-підприємець), яка відвідує Веб-сайт Інтернет-магазину для придбання, замовлення продукції або яка має намір придбати чи замовити продукцію та персональні дані якої обробляються.
Фізична особа повинна володіти необхідним обсягом дієздатності.
Згода суб’єкта даних означає будь-яке вільно надане, конкретне, поінформоване та однозначне зазначення бажань суб’єкта даних, яким він або вона, шляхом оформлення заяви чи проявом чітких ствердних дій, підтверджує згоду на опрацювання своїх персональних даних.
Персональні дані користувачів веб-сайту потрібні, зокрема, для наведеного нижче:
- оформлення та розміщення замовлення на товари;
- виконання продавцем умов договору купівлі-продажу товару;
- оплати товарів, обробки та отримання платежів, виставлення рахунків, видачі супровідних документів;
- доставки товарів, що замовив покупець;
- встановлення зворотнього зв’язку з користувачем;
- для підтвердження достовірності та повноти персональних даних, наданих покупцем.
- маркетингових цілей.
- аналіз зручності користування Веб-сайтом Інтернет-магазину.

Склад персональних даних, які підлягають обробці: ім’я та прізвище, номер телефону, адреса електронної пошти, адреса доставки, інформація про ваші придбання, замовлення, повернення, інформацію про підключення, географічне положення, перегляди (якщо ви взаємодієте з нами з мобільного телефону чи будь-якого іншого пристрою), у випадку, якщо ви розриваєте договір та повертаєте товар належної якості, або ми задовольняємо вашу скаргу щодо повернення товару неналежної якості і здійснюємо повернення коштів безпосередньо на ваш банківський рахунок, Ви, також, повинні зазначити відповідний номер банківського рахунку, на який ФОП Фролов Михайло Андрійович може перерахувати розмір такого повернення.

Ми обробляємо ваші персональні дані лише у випадку наявності вашої згоди, наданої під час оформлення замовлення. Під час оформлення замовлення, натиснувши позначку «Оформити замовлення» Ви погоджуєтесь з Політикою конфіденційності та надаєте згоду на обробку персональних даних.
Ваша згода на обробку персональних даних є повністю добровільною.
ФОП Фролов Михайло Андрійович не перевіряє достовірність наданої користувачем персональної інформації і не здійснює контроль за її актуальністю. ФОП Фролов Михайло Андрійович виходить з того, що користувач надає достовірну інформацію і підтримує цю інформацію в актуальному стані. Всю відповідальність, а також можливі наслідки за надання недостовірної, неточної, неповної, помилкової чи неактуальної інформації несе користувач (Покупець).
Строк дії згоди на обробку персональних даних необмежений. У будь-якому випадку, тривалість зберігання персональних даних буде залежати від цілей та мети обробки, які наводяться у цій Політиці конфіденційності.
ФОП Фролов Михайло Андрійович може доручити обробку персональних даних діловим партнерам, якщо це необхідно для здійснення транзакцій, підготовки товарів, що Ви замовили, а також для відправлення товарів, або для інших цілей, досягнення яких потрібно для належного виконання замовлень.
Для роботи веб-сайту інтернет-магазину використовуються файли cookies. Файли cookies - це невеликі файли, які дозволяють пристроям, які застосовується користувачами для перегляду веб-сторінок (наприклад, комп’ютер, смартфон), зберігати деяку інформацію про ваш пристрій. Інформація, яка записана в файлах cookies, використовується, наприклад, з рекламною та статистичною метою та для адаптації нашого Веб-сайту до ваших індивідуальних потреб. Ви можете змінити налаштування файлів cookies у своєму веб-браузері. Якщо налаштування залишаться незмінними, файли cookies зберігатимуться на пристрої. Зміна налаштувань cookies може обмежити функціональність веб-сайту.